Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CRANKBROTHERS Pedal Mallet 2 Grå/Grøn

600 kr. Oprindeligt: 749 kr. -20 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Mallet 2 Grå/Grøn


Opgrader din mountainbike med CRANKBROTHERS Mallet 2 pedaler i en tiltalende kombination af grå og grøn. Disse pedaler er designet til den ambitiøse All Mountain-cyklist, der kræver en pedal, som kan levere både overlegen kontrol og pålidelighed på varieret terræn. Mallet 2 kombinerer CRANKBROTHERS' kendte innovation med praktisk design for at skabe den ultimative pedal til off-road eventyr.

Pedalernes krop er fremstillet af 6061-T6 aluminium og A380 aluminium, hvilket sikrer en perfekt balance mellem letvægt og holdbarhed. Denne avancerede aluminiumskonstruktion gør pedalerne både robuste og lette, hvilket er essentielt for at opnå høj performance på krævende stier.

Vingerne er lavet af stemplet stål, som bidrager til pedalernes overordnede styrke og holdbarhed. Dette er særligt vigtigt i All Mountain-kørsel, hvor uforudsigelige forhold og hård terræn kan stille store krav til udstyret. Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, kendt for sin høje styrke og modstandsdygtighed, hvilket yderligere forstærker pedalernes holdbarhed.

Med en vægt på 495 g per sæt tilbyder Mallet 2 pedalerne en ideel kombination af letvægt og funktionalitet. Farvekombinationen af grå og grøn tilføjer et moderne og frisk touch til din cykel, hvilket gør disse pedaler til en stilfuld samt funktionel opgradering.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium og A380 aluminium for optimal styrke og letvægt
  • Vinge: Stemplet stål for øget holdbarhed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig styrke
  • Farve: Grå/Grøn
  • Vægt: 495 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: All Mountain
  • Pakningstype: 1 par

CRANKBROTHERS Mallet 2 Grey/Green pedalerne er skabt til cyklister, der søger en pålidelig og højtydende pedal, der kan håndtere alt fra tekniske nedkørsler til lange klatringer. Med deres avancerede design og materialer, er disse pedaler klar til at tage din All Mountain-kørsel til næste niveau.


EAN:0641300159878

MPN:CB15987

Andre har også købt