Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Ceramicspeed OSPW SRAM Alternative 10+11s Mechanic

3.344 kr. Oprindeligt: 4.459 kr. -25 %
Tilbudet udløber om:

2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Ceramicspeed

CeramicSpeed OSPW Coated Black- SRAM Mechanical


CeramicSpeed OSPW Coated Black er udviklet, designet og produceret i Danmark og vil helt sikkert tage din cykling til helt nye højder.
Det flotte og unikke design gør dette OSPW (Oversized Pulley Wheel System) super effektiv. Helt konkret giver det dig 40 % i forhold til øvrige standard SRAM pulleyhjul.
 
Denne specifikke SRAM Mechanical version er kun kompatibel med følgende mekaniske bagskiftere: SRAM Red og SRAM Force - 10 og 11-speed. CeramicSpeed OSPW Coated Black til mekaniske skiftere er kompatibelt med både kort cage og WiFli-skiftere. Dette pullyhjulsystem til SRAM kommer med to overdimensionerede 17-tands aluminiumspulleyhjul, som er placeret i en robust cage, der er lavet af en blanding af polyamid (PA) og kulfiber. Det passer til SRAM op til 32-tands kassetter. 
 

Specifikationer


Discipliner:
Road og Tri
Vægt: 135 gram
Farve: Black
Materiale: Aluminium
Bagskifter: SRAM
Kassen indeholder: 1 stk. CeramicSpeed OSPW system, 1 stk. CeramicSpeed olie til pulleyhjul (15 ml. dråbeflaske) og 1 stk. klistermærkeark. 


EAN:5711050006861

Andre har også købt