Børnecykler

Henter data.

   Børnecykler

   Prøv at tænk tilbage til det øjeblik, hvor du selv som barn cyklede for første gang – kan du huske det? Ja ik´- det var i sandhed et lykkeligt øjeblik! Hvad enten det er din dreng eller pige der skal have en ny børnecykel, så finder du et stort udvalg af forskellige cykler at vælge imellem her på shoppen.

   Især MTB cykler til børn er blevet populært inden for de sidste par år. Her får du børnecykler med  affjedring i forgaflen og du får oftes udvendige gear. Du kan dog goså få børnecykler som ligner MTB cykler men med indvendige gear. De indvendige gear gør at de man kun har 1 tandhjul i bag og derved er der mindre at vedligeholde. Samtidig er den mindre udsat hvis cyklen vælter.

   Når børn skal lære at cykle, kan man gøre det nemmere for dem, ved at købe en kvalitets cykel. Den har de rette mål og geometri der gør at det er lettere at lære at cykle. Når du køber en kvalitets cykel og barnet er vokset fra den, kan en anden i familien muligvis arve cyklen eller man kan sælge den. Og derved få et tilskud til barnets næste nye kvalitets cykel.


   Alle børn i Danmark cykler, eller skal lære at cykle, selv og sammen med andre - Danmark er et cykelland i øjenhøjde med børn og unge. Cyklen er et godt, billigt og bæredygtigt transportmiddel, hvor børnene udvikler sundhed, kondition, koordination og balance når de cykler. Desuden er glæden og koncentrationen i deres ansigter er ikke til at tage fejl, når vi første gang ser vores børn cykle, uanset om det er på de trehjulede, med støttehjul eller uden, på cykelstien eller i skoven – det ER sjovt at cykle.


   Børnecykler er både transport OG legetøj 

   Børnecykler er et fantastisk transportmiddel, men også et dejligt legetøj, ingen tvivl om det. Når det kommer til dit barns cykel er der tre ting I om forældre skal være opmærksom på.

   1. Cyklen skal passe til dit barn, det er forudsætningen for høj sikkerhed og fortsat glæde ved at cykle.  
   2. Den skal være lovlig med alle de anordninger dette kræver, såsom reflekser, ringeklokke og to bremser.
   3. Den skal kunne holde til at blive brugt hver dag på vej fra hjem fra skole og til fritidsaktiviteter.

   Børnecykler til de yngste er typisk løbecykler. Her er det sjovt og nemt for børnene at lære og holde balancen og samtidig styre cyklen.

   De findes også i mange forskellige størrelser. Er det familiens mindste der skal have en ny cykel? Så kan du også finde den første børnecykel / løbecykel her. 

     

   Vi sætter en stor ære i at børn kommer godt fra start i cyklens univers, derfor er det vigtigt for os, at:

   • Dit barn prøver cyklen før køb
   • At barnet får en cykel, der passer barnet
   • At cyklen er udstyret så den passer efter behov, antal gear, bagagebære, lys og andet udstyr
   • At det lovpligtige udstyr er i orden
   • Vi vil råde dig til at købe kvalitet, det bliver det billigste i længden. En kvalitets cykel er som oftes ikke så mange reparationer på.
   • Og så anbefaler vi at du køber en cykelhjelm 
   Det er vigtigt at børn får den rette størrelse når skal have en ny børnecykel. Den skal ikke være for stor, så har de svært ved at styre den. Hvis cyklen er svær for dem at håndtere, og de vælter kan det gøre at de mister lysten til at cykle. Og den skal heller ikke være for lille, da er skal være lidt og vokse på.


   Køb børnecykler ved Boerkopcykler.dk

   Hvis du er i tvivl om hvad størrelse dit barn skal bruge, kan du altid kontakte os.

   Du kan kontakte os her, eller ringe til os. Vi har også en fysisk butik hvor det er muligt at komme og prøve de forskellige børnecykler.  Hvis du giver os besked om hvilke cykler du vil prøve, står de klar til prøvetur i butikken når du ankommer.

   Alle vores cykler kommer samlet og klargjort fra vores værksted i Børkop. Her vil du også kunne få et gratis eftersyn med. Dette eftersyn skal laves inden for 2 måneder efter cyklen er købt. Det er fornuftigt at få cyklen spændt efter.

   Vi fører et stort og bredt udvalg af mountainbikes til børn, både drenge og piger - og i alle aldre. Tjek dem ud her på siden. Vi har ofte tilbud på nogen af vores børnecykler. Her er det muligt for dig at spare lidt penge. Kig under kategorien Outlet, måske er der lige det du står og mangler.

   Vi har flere forskellige kvalitetsmærker i børnecykler her er listet nogen af dem

   Kildemoes

   Giant

   Trek