Bonk Breaker

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Bonk Breaker energibarer 


Bonk Breaker er bagt og udviklet på en filosofi, der er ligeså enkel som vores liste af ingredienser.  Alle ingredienser skal være ægte og naturlige og deres barer skal ikke indeholde mere end 12 forskellige af slagsen. Det skal være så enkelt at et barn skal kunne forstå hvad en bagt Bonk Breaker indeholder. Dernæst skal Bonk Breaker bars smage fantastisk, således du altid har lyst til at spise dem – som snack, mellemmåltid, som energitilførsel under træning og konkurrence og til efter – til restitution og genopbygning.
 
Bonk Breakers er bagte barer og er altid med naturlige ingredienser og er non-GMO, laktose –og gluten frie.

Mange smagsvarianter

Bonk Breaker har altid gjort meget ud af at have et stort og velsmagende udvalg - de har mange forskellige smagsvarianter af den oprindelige energibar, så du finder helt sikkert en du kan spise hele dagen lang. 
Historien om Bonk Breaker starter med deres energibarer, som kun er fremstillet med naturlige ingredienser. Du finder både energibarer og proteinbarer, hvor der er tilføjet ekstra protein for at give dig et boost. 

Inden for de seneste år har Bonk Breakers udvalg udvidet sig til også at inkludere Chews - energi vingummier, som er rigtig gode til brug under træning - og energidrik. Kendetegnet ved begge typer produkter er at de ligesom barerne kun indeholde naturlige råvarer. 

(© Børkopcykler 2016)