BKOOL Smart Air Hometrainer

7.999,00 DKK

UDSOLGT
Varen er enten udgået eller har uvist leveringstid og kan derfor ikke bestilles online.
Leveringstid: Pre-Order
(Varen er ikke på lager og har derfor lang eller ukendt leveringstid)

BKOOL Smart Air Hometrainer

Ny BKOOL Smart Air Hometrainer med direct mount og indbygget Wattmåler. 
BKOOL præsenterer deres første direct mount hometrainer - og klar til at blive en væsentlig spiller på markedet. Ved at vælge direct mount - montering af cyklen på en kassette der er direkte sat på hjemmetræneren - får du en mere lydløs og realistisk fornemmelse. 

BKOOL har sørget for, at deres nye hjemmetræner har den nyeste teknologi inden for simulering af vejrforhold, ruter, analyser og gruppe-kørsel - blot for at nævne nogle få af de elementer du som rytter har mulighed for at vælge. 


Unikt "Rocking System"

Hjemmetræneren har som den første et "Rocking System", der gør at hometraineren kan bevæge sig sidelæns, så du får en mere realistisk cykeloplevelse. Denne nye ekstra dimension til hjemmetræneren giver endnu mere følelsen af at køre som du ville gøre udendørs. 

Det ekstra vægtfordelings-følsomme system gør også, at dine analyser og wattmålinger bliver meget præcise. Ud over at give præcision og realisme har Rocking systemet den fordel, at det kan tilføje et ekstra element til din træning og muskelopbyggelse - det vil være mere effektivt da det kræver noget andet af din balance end en helt stationær hjemmetræner. 

Features

  • Simulere op til 2000 Watt og op til 20% stigning.
  • ANT+ og Bluetooth Smart.
  • Rocking System.
  • Indbygget Powermeter
Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".