Bianchi Oltre XR4 CV

25.999,00 DKK

Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er på fjernlager og kan leveres indenfor få hverdage)

Bianchi Oltre XR4 CV

Bianchi´s nye top aero racer cykel. Cyklen forventes på marked i 2017.


Bianchi Oltre XR4 CV er den 5. cykel fra Bianchi til at benytte deres specielle carbon-teknologi, der har en særlig viberationsmindskende effekt. Dette giver dig maksimal kontrol og den bedste aerodynamiske fordel ved de høje hastigheder en aerocykel indbyder til. 

Ved at mindske viberationerne i rammen opnås ikke blot mere kontrol over cyklen ved høj fart, men gør dig i stand til at sidde i en aerodynamisk position i længere tid af gangen, hvorved at du får en fordel over konkurrenterne. 

På grund af den absorberende rammekomposition, har det gjort det muligt at fremstille et stel med en aggressiv geometri, ekstremt let og fuldkommen aerodynamisk.


Cyklerne er blevet testet af flere topatleter, så hvis du vil køre på det samme som nogle af de professionelle er Bianchi Oltre XR4 cyklen for dig.  


Desuden kommer denne model i 5 forskellige farver, så du får muligheden for at vælge lige den farve på stellet, som passer bedst til dig - uanset om du er til Bianchis specifikke Celeste-farve eller ej. Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".