Bianchi

Bianchi Oltre XR4 CV BZ

18.999,00 DKK
Vejl. pris: 24.999,00 DKK

Vælg ønsket størrelse

UDSOLGT
Varen er enten udgået eller har uvist leveringstid og kan derfor ikke bestilles online.
Leveringstid: Forespørg for levering
(Varen er ikke på lager og har derfor lang eller ukendt leveringstid)

BIANCHI OLTRE XR4 CV

Bianchi Oltre XR4 CV er udviklet i deres særlig type carbon,  som er særlig viberationsmindskende. Bianchi Oltre XR4 CV er den 5. cykel fra Bianchi til at benytte denne specielle carbon-teknologi. Dette stel design giver dig maksimal kontrol og den bedste aerodynamiske fordel ved de høje hastigheder en aerocykel indbyder til. Ved at mindske viberationerne i rammen opnås ikke blot mere kontrol over cyklen ved høj fart, men gør dig i stand til at sidde i en aerodynamisk position i længere tid af gangen, hvorved at du får en fordel over konkurrenterne. 

På grund af den absorberende rammekomposition, har det gjort det muligt at fremstille et stel med en aggressiv geometri, ekstremt let og fuldkommen aerodynamisk.

Cyklerne er blevet testet af flere topatleter, så hvis du vil køre på det samme som nogle af de professionelle er Bianchi Oltre XR4 cyklen for dig.  

Læs mere

Finansier via

Kun -- i -- mdr.

ÅOP: --
Saml. kreditomk.: -- DKK
Tilbagebetalingsbeløb: -- DKK

Del på Facebook

Del dette produkt fra Børkop Cykler, med dine venner på Facebook.
Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".