Bank Athletic

Tilbud

Bank Athletic Armwarmers Seamless

Vejl. pris: 299,00 DKK 239,20 DKK

svedundertøjBank Athletic

 

Skal du have BANK? Ja det skal du da, altså når det kommer til svedundertøj (baselayers), kompressionsstrømper og accesories (løse ærmer og ben).

 

Bank Athlethic er distribueret af Lucky Machine, der til dagligt holder til i Aarhus - begge brands indehaves af Thomas Bank.


Hvad er Bank Athletic?

Bank Athletic er højkvalitets svedundertøj med fantastisk svedtransport - grundet et godt valg af materialer. Sammensætningen er dryan, polyamid og elastane, giver tilsammen en rigtig god isoleringseffekt. Kombiner dette med fantastisk svedtransport, der gør at din hud ikke kommer i direkte kontakt med sveden, hvorved der kan ske en nedkøling.


Kompressionsstrømper 

Er kompressionsstrømper - også de lange - kun for triatlether? Nej da - Selvom der ikke findes nogle videnskabelige studier, der understøtter at kompressionsstøtte virker på restitutionsprocesser, er vi af egen erfaring ikke i tvivl - Vores vurdering bygger på egne og vores kunders erfaringer og her er svaret tydeligt at kompression virker. Så selvfølgelig kan motionister, cykelryttere og andre, få god gavn af kompressionsstrømper.

 

Og skal du på rejse og sidde stille over længere tid kan kompressionsstrømper hjælpe dig med at holde blodomløbet i gang imens du sidder stille i eksempelvis bilen eller flyvemaskinen.

 

Børkop Cykler giver dig BANK, eller næsten da. Vi fører det fulde sortiment fra Bank Athletic og altid du finder det altid til de bedste priser.