Svedundertøj

Henter data.
  Tilbud

  Invent Shirt Sleevless

  Vejl. pris: 349,00 DKK 287,50 DKK

  Tilbud

  Invent Shirt SS

  Vejl. pris: 399,00 DKK 325,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS NS.skinFoil_summer_s7 Holy White

  Vejl. pris: 499,00 DKK 475,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS SS SkinFoil Summer evo7 Holy White

  Vejl. pris: 599,00 DKK 575,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS LS skinFoil_summer_evo7 - Holy White

  Vejl. pris: 649,00 DKK 625,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS SS skinFoil_spring/fall_s7

  Vejl. pris: 649,00 DKK 625,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS LS skinFoil_erlywinter_evo7

  Vejl. pris: 749,00 DKK 650,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS LS skinFoil_spring/fall_s7

  Vejl. pris: 699,00 DKK 675,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS LS skinFoil_winter_evo7

  Vejl. pris: 799,00 DKK 762,50 DKK

   Svedundertrøjer og andet svedundertøj  

   Svedundertrøjen er en beklædningsdel, man vil opleve en stor glæde ved som cykelrytter. Der findes mange forskellige former og typer, som varierer i egenskaber og under hvilke forhold de vil være fordelagtige. Hos Børkop Cykler har vi et bredt udvalg af svedundertøj, der vil sikre, at du som rytter er godt klædt på.


   Med eller uden ærmer?

   Den mest åbenlyse forskel på forskellige modeller af svedundertrøjer er, at ærmelængden kan være meget forskellig. En model som X-Bionic Invent Shirt har således ingen ærmer overhovedet. Dette skyldes, at denne model – der også fås med korte eller lange ærmer - er en udpræget sommermodel. Derfor er ærmerne kortet af, da dette minimerer den del af kroppen, som er pakket ind i et ekstra lag. Ydermere har X-Bionic udviklet en speciel teknik der resulterer i, at trøjen er med til at køle rytteren ned under varme forhold, hvilket betyder, at man ikke vil opleve en præstationsnedgang som følge af overophedning. Omvendt vil trøjen under varme forhold, have en opvarmende effekt på rytteren – en teknologi de kalder for Airconditioning Channel. En række små kanaler sikrer, at trøjen leder sved og fugt væk fra huden, samt skaber et air-flow tæt ved huden, til at køle kroppen under kørsel.

   En svedtrøje med længere ærmer vil typisk være til varmere forhold. Her er Outwet Subzero modellen et glimrende eksempel på en sådan model. Denne model består af et tykkere lag stof, end man vil se på en sommervariant og ydermere udgøres fronten af et windbreaker materiale, der sikrer at vinden ikke nedkøler overkroppen. Denne type svedundertøj er altså oplagt til vinterforholdene på de danske landeveje og skove.


   Hvad kan en sports-bh?

   Under kørsel – eller sport generelt – kan det for kvinder være en god idé at anvende en speciel sports-bh. For det første giver en sports-bh en bedre støtte til brysterne, som ellers vil opleve mange rystelser under aktivitet, hvilket brystvævet ikke har godt af. For det andet vil en sports-bh have de samme svedtransporterende egenskaber, som man ser ved svedtrøjer – hvilket er med til at holde kropstemperaturen lav. For det tredje vil pasform og materiale være tilpasset sportslige aktiviteter, hvilket betyder at man med brug af en sports-bh minimerer risikoen for skavsår eller ubehag ved aktivitet. 

   I forhold til svedundertrøjer vil man også her finde modeller der er målrettet kvindelige ryttere.  Outwet Viper 1 er et eksempel på dette. En svedtrøje til piger adskiller sig hovedsageligt fra mandlige modeller ved pasformen. Brystregionen tager således højde for pigers bryster og sikrer den optimale plads og støtte i denne region.