Styrfittings

Henter data.

   Styrfittings


   Styrfittings også kaldt kronrørslejer er en utrolig vigtig del på cyklen. Styrfittings er de lejer og skåle der sidder under styret, og sørger for at styret kan dreje.

   Den har stor indvirkning på styreegenskabererne. Hvis et af lejerne for eksempel er gået kan cyklen være meget svær at dreje. Og derved være farlig at køre på.


   Forskellige slags styrfittings

   Der findes utrolig mange forskellige slags styrfittings. Man kan få  Ahead styrfittings, som idag er den mest brugte type. Her er det et helt sæt med skåle og lejer som man kan presse i cyklen.

   Her er det typisk den model der hedder semi-intigreret lejer. 

   En anden model er integreret styrfittings lejer, og her er det løse industrilejer som passer oppe i rammerne. Her er mange forskellige mål på lejerne.


   Løse dele

   Man kan selvfølgelig også få mange af de forskellige dele til styrfittings løst. Dem kan man finde inde under kategorien styrfittingsdele. Det er også en mulighed at få løse spacere til. Spacere er de ringe der sidder under eller over styret og bestemmer styrhøjden. De findes i mange forskellige størrelser og farver og kan findes her


   Montering

   Når man skal montere et sæt eller nye lejer er det vigtigt at man får smurt det godt op inden montering. Find vore smøremidler her. Det er også vigtigt at styret bliver spændt med en momentnøgle således det sidder rigtig godt fast og samtidig ikke bliver spændt for hårdt.  Find vores momentværktøj her