Strømper

Henter data.
  Tilbud

  Strømpe Women's Classic Regular Cut

  Vejl. pris: 79,00 DKK 59,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Lightweight SL Rød

  Vejl. pris: 129,00 DKK 90,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS GT Socks Venus Violet

  Vejl. pris: 109,00 DKK 99,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Lightweight SL Fluo Yellow

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Lightweight SL Hvid

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Lightweight SL Navy

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Lightweight SL Sort

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Ligthweight SL blå

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

  Tilbud

  Gripgrab Ligthweight SL orange

  Vejl. pris: 129,00 DKK 100,00 DKK

   Cykelstrømper


   Man skulle tro at en strømpe var en strømpe – så stor betydning kan den vel ikke have for cykeloplevelsen? Men det har den lige præcis. En strømpe beregnet til cykling, vil gøre oplevelsen meget behageligere for rytteren og man skal ikke undervurdere det pres der ligger på fødderne under cykling. Selvom der ikke som sådan er vægt på foden, som ved f.eks. løb, så oplever foden mange små belastninger og over meget lang tid, hvilket er mindst lige så hårdt. Derfor kan et par cykelstrømper være en god investering


   Sort kaffe og hvide sokker


   Indenfor de seneste år har begrebet lirens fået en stor genoplivning i cykelverdenen, en del af denne verden er derfor gået hen og blevet strømperne, der har en stor betydning for cykelryttere – skal de være høje, lave, sorte eller hvide? Lige meget hvad så kan man hos GripGrab finde lidt af det hele. Deres FootLove kollektion består af sokker i både sort og hvid, samt høje og lave snit. Det der gør denne strømpe cykelspecifik er, at bundne af sokken er ekstra tyk, hvilket tager en del af trykket fra fodsålen. Samtidig er cykelstrømper – som de fleste andre lignende produkter – syet i facon efter hvilken fod de skal på. Dette betyder at man undgår irriterende folde eller syninger, som kan resultere i skav sår i forbindelse med længere kørsel.


   Skal benene klare rejsen


   Skal man længere væk og køre på cykel – enten med fly eller i bil, hvor rejsetiden er lang, kan det være en fordel at anvende kompressionsstrømper. Disse strømper fortsætter op at læggen, helt op til knæet. Formålet med disse strømper er at kompressionen omkring under benet sikrer cirkulationen i benene og derved undgår man væske ophobning i benene – det man kalder for ”tykke ben”. Disse strømper bruges også af nogle i forhold til restitutionen, hvor man kan sikre cirkulationen og derved sikre tilgangen af ilt og energi til benene efter en hård omgang træning eller løb.

   Her har du alt vores beklædning