Reynolds

Tilbud

Reynolds CRYO-Blue Power Shimano (4stk)

Vejl. pris: 899,00 DKK 649,00 DKK

REYNOLDS

Reynolds var oprindelig engelsk cykelfabrikant, men i 1997 oprettede man en amerikansk afdeling der skulle fokusere på udvikling af carbon komponenter. Den amerikansk afdeling har hovedsæde i Utah og som nabo til Salt Lake City og bjergene er der her de perfekte omgivelser til at udvikle og teste Reynolds hjul. Målet var klar fra start, nemlig at udvikle de bedste, hurtigste, letteste og stærkeste hjul – intet mindre.

Reynolds er også gået med udviklingen af bredere fælge på aerohjulene. Reynolds kalder den nye teknologi The DET™ V-shaped. V-formen og den bredere fælg giver større stivhed, bedre styre egenskaber og bedre aerodynamik.

Reynolds har udviklet CTg Brake Track til deres aerohjul. Men en helt speciel overflade behandling kombineret med specialudviklede bremseklodser mindskes risikoen for overophedning af carbonfælgen, fx på nedkørsler.

Reynolds laver hjul til både landevej, enkeltstart/triathlon og MTB. Reynolds sponsorer bl.a. nogle af verdens bedste triathleter og det er ikke tilfældigt at mange vælger Reynolds som det foretrukne hjulsæt.

(© Børkopcykler 2016)