Quad lock

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Quad Lock


Quad Lock er en virksomhed fra Australien, der startede tilbage i 2011, som et mindre start-up, finansieret gennem Crowd Funding. Firmaet voksede sig dog hurtigt stort med deres produkt – et mount målrettet til smartphones, således man kan få det optimale ud af sin telefon i en aktiv hverdag.


Smartphone som cykelcomputer


Vi ved alle at en smartphone kan være et godt værktøj i hverdagen til at finde vej eller via apps, vise hvor langt man har cyklet osv. Men det er både besværligt og farligt at køre med den i hånden eller lommen, hvor man ikke kan kigge på skærmen, uden det kræver en stor del fokus væk fra trafikken og omgivelserne. Dette synes grundlægger Chris Peters var et stort problem, hvorfor han med Quad Lock satte sig for at finde en løsning. Quad Lock Bike Mount blev sendt på markedet. Bike Mount er den mest stabile model man finder hos Quad Lock. Denne kan enten side på frempinden eller på selve styret og er den del, hvor man sætter telefonen fast – men hvordan sidder telefonen? Når man køber et Quad Lock Mount skal man samtidig have et Quad Lock Case. Dette er et etui, hvor i ens telefon kan ligge rigtig godt beskyttet. På bagsiden finder man en lille fordybning, der passer med mountet. Man presser således telefonen ned over mountet og drejer, hvorefter låsemekanismen vil falde på plads og sikre at telefonen ikke falder af under kørsel – om man er en tur rundt i byen eller kører race i skoven er teflonen sikret med Quad Lock.


Quad Lock til både cykling og løb


Det er ikke kun til cykling man finder de smarte produkter fra Quad Lock. Således er der mange der gerne løber eller går med deres telefon – enten til musik eller aktivitetsmåling. Også her finder man en løsning hos Quad Lock der gør telefonen let tilgængelig under aktivitet. Princippet er i bund og grund det samme, som man oplever ved cykling, men mountet sidder blot på en rem, der kan spændes om armen, hvor telefonen sættes på med præcis samme beslag, som på cyklen.


Giv telefonen regnjakke på


Kommer man ud for at det regner og er mudret, så kan det være en risiko for telefonen, da den naturligvis ikke må blive våd. Dette kommer man dog omkring med Quad Lock Poncho – en regnjakke til telefonen. Dette er et lille etui man kan have med i lommen og sætte henover telefonen, hvis det skulle blive nødvendigt. Dette giver en ekstra vandtæt beskyttelse f telefonen, så man stadig kan have glæde af den i ustadigt vejr. Det eneste man skal være opmærksom på ved brugen af Quad Lock er, at man finder den model der passer til den relevante smartphone og så er man kørende.