Mavic

Tilbud

Body Mavic D FWB SRAM XX1

Vejl. pris: 699,00 DKK 599,00 DKK

Tilbud

Mavic Cosmic Pro Carbon SL UST DCL

Vejl. pris: 15.999,00 DKK 12.999,00 DKK

Tilbud

Mavic Cosmic Pro Carbon UST DCL

Vejl. pris: 10.499,00 DKK 9.299,00 DKK

Tilbud

Mavic Crossmax Pro 29

Vejl. pris: 7.599,00 DKK 4.999,00 DKK

Tilbud

Mavic Crossride sl

Vejl. pris: 1.199,00 DKK 699,00 DKK

Tilbud

Mavic D FWB ID360 ED11/Campa NEW

Vejl. pris: 599,00 DKK 399,00 DKK

Tilbud

Mavic Exalith 2 bremseklodser Campagnolo

Vejl. pris: 199,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud

Mavic Exalith 2 bremseklodser Shimano

Vejl. pris: 199,00 DKK 149,00 DKK

Tilbud

Mavic Yksion Allroad XL

Vejl. pris: 499,00 DKK 399,00 DKK

MAVIC

Mavic er en forkortelse af ”Manufacture d'Articles Vélocipédiques Idoux et Chanel” og er startet af Charles Idoux og Lucien Chanel helt tilbage i 1889. Den franske hjulprocent Mavic er særdeles kendt i cykelkredse.

Udover hjul laver Mavic også bl.a. dæk, hjelme, cykelsko og tøj mm.


Hjul til enhver 

Noget af det der gør Mavic til en af de helt store spillere på cykelmarkedet, er deres omfattende udvalg. Om du er nybegynder eller på elite niveau, så finder du et sæt hjul som passer til dig, din disciplin og din pengepung. 

Du finder både ekstremt aerodynamiske pladehjul, lette bjerghjul eller holdbare MTB hjul. 

Når du køber en ny cykel er der en god chance for at den er udstyret med Mavic hjul - f.eks. Cosmic, Ksyrium eller Aksium. Tre forskellige hjulsæt i tre forskellige prisklasser, men alle fyldt med gode egenskaber der er med til at løfte dit cykelniveau uanset om du har brug for højprofil carbonhjul til enkeltstart og triathlon, træningshjul, MTB hjul eller lette bjerghjul. 

Mavic hjul findes i alle prisklasser og til et hvert behov - og du finder både de funktionelle og stilrene hjul i carbon og alu.

Blandt en af topsælgerne har vi Mavic Cosmic Carbone - dette hjulsæt har i mange år været et af de foretrukne hjul blandt cykelryttere og triathleter. Hjulet er testet og udviklet over en lang
årrække og findes i dag i flere udgaver.
Vil du også være sikker på at du kan stoppe perfekt? Så finder du også et stort udvalg af bremseklodser fra Mavic der er specielt udviklet til deres bremseflader - få dem både til carbon og aluminiumsflader. 


Historien om MAVIC

Mavic´s historie starter allerede i 1889, hvor firmaet og forretningen startede som en nickelplade industrifabrik - lidt senere begyndte Mavic at fabrikere dele til cykler. Selvom cykeldele er en del af Mavics sjæl, har fabrikken også produceret mange andre ting op igennem årene. Deres store innovativtitet betyder at de blandt meget andet har fremstillet pedalbiler til børn, haft en fly-afdeling i 1984 og allerede i 1999 kom Mavic med det først trådløse elektroniske gearsystem.

Mavic´s komponenter, men ikke mindst deres hjul, er kendetegnet for innovative løsninger, god aerodnamik, lethed og en fantastisk holdbarhed.

I dag er Mavic kendt for et omfattende varekatalog, som tæller alt fra cykelsko til high end hjulsæt - og alt sammen finder du til lige den disciplin du dyrker.  

Mavic har helt siden 70’erne været kendt som sponsor i bl.a. Tour de France og forårsklassikerne, med de velkendte gule følgebiler og motorcykler. Det er dog ikke kun som neutral service at Mavic har gjort sig bemærker. i 1989 vandt amerikanske Greg Lemond Touren  med blot 8 sekunders forspring til det franske håb Laurent Fignon. Dette år blev sejren afgjort på den afgørende enkeltstart i Paris' gader, hvor amerikanerens brug af et Mavic pladehjul potentielt gjorde forskellen. 

På Børkop Cykler fører vi et bredt udvalg af Mavics hjul, så kontakt os gerne for at høre mere om disse kvalitetshjul fra den franske hjulproducent.

(© Børkopcykler 2016)