Magicshine

Tilbud

Magicshine MJ-900B Bluetooth

Vejl. pris: 799,00 DKK 699,00 DKK

Magicshine


I 1999 startede firmaet Minjun Electronic, producent af LED lys, i Kina. Firmaet startede i 2005 underproducenten Magicshine, der skulle producere lys til udendørsaktiviteter. Siden dengang er Magicshine blevet en af de førende fabrikanter af lygter til en aktiv livsstil. Magicshine ønsker at skabe lygter der kan kaste lys på omgivelserne og samtidig repræsenterer et holdbart produkt, der kan imødekomme de udfordringer man kan opleve under cykling, adventure-race eller andre former for outdoor aktiviteter.

Magicshine søger innovationen og forsøger at holde sig i fronten af udviklingen og på den måde hjælpe forbrugerne til de bedste produkter.


Lysende øjne i mørket


Magicshine MJ-908 er en af de kraftigere lygter i Magicshines sortiment. Denne lygte kan præstere en lysstyrke på 8000 lumen gennem de dobbelte pærer i lampen – der kan ligne to lysende øjne i mørket. Denne opbygning, kaldet Bionic Eagle Eye af Magicshine, er i dag relativ almindelig indenfor lygter, dette har dog ikke altid været tilfældet. I 2008 markedsførte Magicshine den første lygte med denne opbygning, hvilket har til formål at sikre den optimale lysstyrke og oplyste areal foran lygten.


Magicshine sikrer at du kan se og bliver set


Magicshine har en række forskellige lygter til cykelryttere. Nogle af disse lygter har til formål at øge synligheden og derigennem sikkerheden for den enkelte rytter. Disse lygter vil ofte være af svagere lysstyrke og ikke oplyse omgivelserne i særlig grad. Dette er dog en fordel i bykørsel, hvor skarpe lygter kan genere andre trafikanter. Et eksempel på en sådan lygter er moddellen MS-622 Versatile Bicycle light hos Magicshine. Denne lygte egner sig både til gang, cykling og løb, da den kan monteres på forskellige måder. Formålet er dog udelukkende at øge synligheden og dermed sikkerheden for den aktive forbruger.


Kommer man derimod udenfor byen kan det være relevant med en lygte der gør det muligt at se omgivelserne. Disse lygter findes også hos Magicshine, hvor modellen MJ-908 er den kraftigste lygte i firmaets sortiment. Denne lygte kan med 8 LED pærer skabe en lysstyrke på 8000 lumen. Denne lygte har en relativ smal kegler, men vil altså kunne oplyse meget af det landskab der ligger umiddelbart foran cykelrytteren. Denne lygte kan styres af en trådløs fjernbetjening, således man kan tænde/slukke for både for- og baglys, samt justere lysstyrken til forholdene. Denne lygte gør det altså muligt at køre på landevejen i aftentimerne, men ydermere muliggør MTB kørsel under mørke forhold. Den trådløse fjernbetjening sikrer sikkerheden under kørsel, da man ikke behøver at slippe styret for at trykket på lygten, men blot kan montere betjeningsenheden tæt ved hånden, på styret.