Løse arme / ben

Henter data.
  Tilbud

  ASSOS Armvarmer Protectors Hvid

  Vejl. pris: 329,00 DKK 199,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Arm Warmers Light

  Vejl. pris: 249,00 DKK 199,00 DKK

  Assos Arm Foil

  239,00 DKK

  Tilbud

  Bank Athletic Armwarmers Seamless

  Vejl. pris: 299,00 DKK 239,20 DKK

  Tilbud

  GripGrab Leg Warmers Light

  Vejl. pris: 299,00 DKK 247,00 DKK

  Tilbud

  ASSOS Arm varmer evo7

  Vejl. pris: 329,00 DKK 249,00 DKK

  Tilbud

  Benvarmer Gripgrab Classic Hi-Vis

  Vejl. pris: 399,00 DKK 264,00 DKK

  Tilbud

  pearl izumi Løse arme Elite Thermal PI Dry

  Vejl. pris: 329,00 DKK 269,00 DKK

  Assos Knee Foil

  279,00 DKK

  Tilbud

  GripGrab Arm Warmers AquaRepel

  Vejl. pris: 349,00 DKK 296,00 DKK

  Tilbud

  XQ-1 Energy Accumulator Arm

  Vejl. pris: 449,00 DKK 359,20 DKK

  Tilbud

  GripGrab Leg Warmers AquaRepel

  Vejl. pris: 499,00 DKK 365,00 DKK

  Tilbud

  pearl izumi Løse ben Elite Thermal PI Dry

  Vejl. pris: 549,00 DKK 449,00 DKK

   Løse arme og ben 

   Det lyder ikke godt at have løse arme eller ben, men heldigvis er der tale om beklædningstilbehør og ikke de reelle arme. Løse arme og ben er et rigtig godt stykke tøj at have som cykelrytter til forårs- og efterårssæsonen. De løse arme og ben kan også være en rigtig god idé at have med, hvis man skal køre i bjergene. Her er det ofte varmt nok at køre op, mens nedkørslerne let kan blive kolde. Her kan det være en god idé at have de løse arme og ben med, da de let kan være i lommen på cykeltrøjen. 

   De løse ben beskytter knæene 

   Når man cykler er knæene relativt udsat for kulde. Benene er godt nok i bevægelse, men selv knæleddet kan godt være udsat og koldt på overfladen, hvilket kan have en skadelig effekt på knæet. En god tommelfingerregel som cykelrytter er at man skal være opmærksom på dette når der er under 18 grader. Her kan knævarmere eller løse ben være en rigtig god ting at have i sit skab. Fordelen er at de er nemme at have med og tage af og på, såfremt temperaturen varierer. Ydermere er de ikke ligeså varme, som et par vinterbukser – som ofte vil være for varme på en dag med 15 grader.  

   Overtrækkene fås i forskellige tykkelser, hvor nogle er mere vinterorienterede end andre. 


   Løse arme har stor relevans 

   De løse arme har naturligvis samme fordele, som de løse ben. De beskytter armene mod den værste kulde. Får man kolde arme, kan dette sprede sig til resten af kroppen, samtidig med at en stivhed i overkroppen kan betyde mindre køre glæde og sikkerhed.  

   En uskreven regel i cykelsporten, angående arm overtræk man skal være opmærksom på er, at man ikke kører uden armovertræk, såfremt man kører med ben overtræk – hvilket ofte falder naturligt for de fleste, da man fryser armene først. 


   Overtræk kan øge synligheden 

   Overtræk med reflekser og stærke farver kan, udover at hjælpe med at holde varmen, også være med til at forbedre sikkerheden på vejen. Reflekser og kraftige farver kan øge synligheden for billister, hvilket kan være utrolig vigtigt da årstiderne, hvor overtræk er relevante ofte er den tid på året, hvor tusmørket begynder at komme tidligere end ellers.