Kuota

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Kuota

Passion, funktionelt design og et godt blik for design, er hvad der kendetegner italienske Kuota. Hovedkvarteret ligger i Albiate, tæt ved Milano. Italienske cykelmærker er kendt for at have sans for smukt design og Kuota er bestemt ingen undtagelse.

Kuotas velkendte bløde former giver et unikt udtryk og der er sans for de mindste detaljer. Forvent også at Kuota cyklerne er sammensat af perfekt matchende komponenter. 

I triathlonverdenen blev Kuota for alvor kendt da Norman Stadler to gange sejrede i Ironman Hawaii på en Kuota Kalibur. Stadler ikke bare vandt, men han kørte alene fra frontgruppen og holdt konkurrenterne bag sig på det afsluttende marathonløb. Siden da har Kuota været et ”must have” for mange triathleter verden over.

Kuota har igennem flere år været sponsor for en række pro-tour hold bl.a. AG2R La Mondiale og samler herfra erfaringer der kommer såvel motionister som eliteryttere til gode.

Kuota laver primært high-end cykler og programmet spænder over såvel racercykler som cross, MTB og enkeltstarts/tricykler. 


Tag også et kig på vores andre racercykler her.


KUOTAs historie

KUOTA er en traditionel Italiensk high end cykel firma liggende 20km nordøst fra Milano med speciale i carbon cykel rammer.

Siden 2015 har KUOTA haft nye mål om at lave de mest innovative og aerodynamiske rammer med de bedste komponenter produceret efter Italiensk ånd og design.KUOTA har altid vundet folks hjerter for deres nytænkning og finish med fremragende køreegenskaber.  

KUOTA sortiment er Endurance og Race landevejscykler, TRI og TT cykler samt MTB.


Sponsorater:

Team Androni – Sidermec

Italiensk cykelhold med Franco Pelizzotti som kaptajn til Grand Tours og Oscar Gato til klassikerne.

METALTEK KUOTA PRO TEAM (CONTINENTAL ROAD)

KUOTA-LOTTO Tysk Continental hold

Team Radenska Slovensk Continental hold med masser af unge talenter under 23 år

ASTANA Acca Due (damehold)

Claudio Chiappucci og Floyd Landis cykler stadigvæk på KUOTA i deres fritid! 

I perioden 2010 til 2013 var KUOTA sponsor AG2R-Mondiale(© Børkopcykler 2016)