Kildemoes

Kildemoes cykler 

Kildemoes er et af de oprindelige danske cykelmærker. Med en cykel fra Kildemoes får du en følgesvend som du er sikker på at have mange år ud i fremtiden.  


Udvalget af Kildemoes cykler  

Hos Kildemoes finder du en cykel der passer lige præcis til dig. Vores udvalg af Kildemoes cykler inkluderer alt lige fra dit barns første cykel til elcykler når du har brug for hjælp op ad bakkerne.  


Kildemoes damecykler 

Hvad enten du er til en smart citybike eller en praktisk bedstemorcykel, så finder du en cykel fra Kildemoes som passer til dig og dine behov.  


Herrecykler 

Når du skal have en herrecykel fra Kildemoes får du det ypperste inden for hverdagscykel. Du finder et bredt udvalg af gearsystemer og både nav- og skivebremser.  


Børnecykler til både drenge og piger 

Bikerz er Kildemoes’ børnebrand. Her finder du den perfekte cykel til enten din dreng eller pige. Hvad enten cyklen skal være sej og kunne køre hurtigt, eller have fine farver og kunne have en kurv med plads til ting og sager, så finder du det hos Kildemoes.  


Elcykler 

Var det noget med at få en motor bag på cyklen? Så er en elcykel fra Kildemoes det rette valg. Kildemoes har flere forskellige typer elcykler, så alt efter hvor langt og hvor effektivt du skal frem har du mange muligheder med en elcykel fra Kildemoes
Se et større udvalg i forretningen. 


Vil du prøve en tur på en elcykel? Så kig ind i forretningen i Børkop.  Du er også altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om Kildemoes cyklerSend en mail.


Kildemoes fra starten til nu 

Historien om Kildemoes går helt tilbage til 1942, hvor den unge Børge Kildemoes byggede børnecykler i sin kælder under krigen. Da materialer var svære at skaffe blev der primært produceret børnecykler ved at ombygge gamle voksencykler 


Et superbrand fødes 

På den anden side af krigen kommer der hurtigt gang i forretningen og kælderen bliver skiftet ud med en egentlig cykelfabrik. En børsnotering og mange cykler senere har Kildemoes etableret sig som et af Danmarks stærkeste brands – hvilket også ses ved at de har vundet titlen som ”Dansk Superbrand” ved flere lejligheder.   

Kildemoes familien udvides konstant, hvilket blandet andet inkluderer opkøbet af Everton. 


Produktionen 

Helt frem til 2010 lå al produktion af Kildemoes cykler på Fyn – i dag fremstilles cykler fra Kildemoes dog i Sverige, Frankrig eller Fjernøsten. Dog foregår alt design og administration fortsat fra Nr. Lyndelse udenfor Odense.  

Så når du vælger en cykel fra Kildemoes får du altid dansk design, som lever op til danske kvalitetsstandarder.