GU ENERGY

Der er ingen produkter fra dette mærke.

GU ENERGY PRODUKTER

 
”How can we help athletes reach their highest potential?” Det er dette spørgsmål der driver GU Energy.
 
Uanset om du er en weekend-kriger eller en aspirerende pro, så vil GU Energy Labs dækker dit behov for ernæring. GU er en virksomhed grundlagt af atleter for atleter. Og GU ved, at der altid vil være verdensrekorder der skal brydes, højere bjergstier at erobre og personlige dæmoner der skal dræbes. Uanset om det er med langvarig energi, muskel-genopbyggende brændstof og beskyttelse, eller naturlige hydrering i en gel, pulver, drikke, kapsel eller en anden form, der ikke er opfundet endnu, så mener GU, at de er forpligtet til at hjælpe og drive dig til det næste niveau.
 

HISTORIEN OM GU

Fra 1993 til i dag, er atleter verden over er kommet til den samme konklusion: GU virker! 
Virksomheden GU Energy startede omkring Berkeley Universitet -  med den oprindelige GU Energy Gel - en revolutionerende og mere effektiv metode til at holde atleter energifyldte under træning. 
Da GU tog sin oprindelse var den typiske energibar, netop barer, der var langsomme for kroppen at optage - og faktisk ikke var særlig velsmagende. Derfor var en af hovedpunkterne i fremstillingen, at det skulle være let for kroppen at få den nødvendige energi hurtigt - Og det lykkedes! 
Siden da har GU fortsat med at forbedre opskriften og har inkorporeret den nyeste videnskabelige forskning i alle sine produkter, og i dag har firmaet et stort sortiment af både barer, gels, chews, energidrik m.m. 
 
I 2001 blev GU Elektrolyt Brew (tidligere Gu2o) lanceret som den perfekte hydrering ledsager til GU Energy Gel. 2008 kom Roctane Ultra Endurance Energy Gel, efterfulgt af Chomps Energy Chews og GU Recovery Brew i 2009. 
I dag har GU et omfattende varekatalog, som hele tiden er under udvikling - så hvad enten du er til drikbar energi, vingummier, de klassiske energibarer eller noget helt fjerde, så finder du nemt din favorit fra GU. Hvert produkt er udviklet til at fremme GU´s mission: "at hjælpe atleter til at blive hurtigere".
 

SØD LIDELSE PÅ VEJEN MOD REKORDER

Der vil altid være personlige rekorder, der skal slås, fantastiske smukke udsigter fra toppen af bjerget - opnået gennem ”søde lidelser” og overvindelse af de personlige dæmoner. GU Energy sigter mod at holde dig inde i jagten på rekorden og opnå udsigten fra toppen - dette ved hjælp af nye formler, nye former og nye smagsvarianter til enhver form for atlet og enhver form for atletisk behov. 
 
Den konstante jagt på at blive bedre og have udvikling i fokus driver GU Energy. Dette gør GU til en af de bedste og derfor har vi i Børkop Cykler altid et bredt udvalg af GU´s produkter.
(© Børkopcykler 2016)