Ecoprotein

Der er ingen produkter fra dette mærke.

Ecoprotein - Økologisk proteinpulver

Ecoprotein er et dansk firma der fremstiller proteinpulver af økologisk mælk. Samtidigt er det fri for kunstige sødemidler og andre tilsætningsstoffer. Dermed er det et produkt der tager hensyn til både miljø, dyrevelfærd og dig som atlet. Proteinpulveret er udviklet i samarbejde med den danske boksestjerne Mikkel Kessler samt hans trænere og kostvejledere. Derfor er du også sikker på at få et produkt af høj kvalitet.


Hvad er protein?

Din kost består af kulhydrat, fedt og protein. Protein er vigtigt for, at din krop kan fungere optimalt, og bør derfor også være en betydelig del af din kost. Protein er opbygget af aminosyrer, som er de byggesten kroppen bruger til dannelse af nyt væv, bl.a. muskelvæv. Derfor er det også en vigtig komponent i restitutionsfasen efter et hårdt træningspas.


Hvorfor proteintilskud?

De fleste får tilstrækkeligt protein igennem deres normale kost. Dog er der grund til at tænke i proteintilskud hvis du træner meget. Et højt træningsstress eller mængde sætter nemlig større krav til dit proteinindtag. Tidligere har kulhydrat været største fokus for udholdenhedsatleter, og protein har været forvist til omklædningsrummene i fitnesscentrene. Tendensen er dog skiftet, og protein er kommet i fokus hos cykelryttere, da det er en vigtig restitutionsfaktor efter udmarvende træningspas. Hvis du vil træne, restituere og præstere optimalt er det derfor værd at kigge i denne retning. Det er dog vigtigt ikke at erstatte din sunde varierede kost med kosttilskud, men i stedet supplere for at opnå optimale betingelser for din restitution.


Optimal restitution

Ecoprotein leverer den perfekte opskrift på proteinpulver, som er tiltænkt elite, såvel som amatører. Et produkt der er udviklet med omtanke, til den bevidste forbruger. Ecoprotein kan både bruges som ren opblanding, eller blandes i f.eks. en smoothie. På denne måde har du mange muligheder for at sammensætte dit restitutionsmåltid på din yndlingsmåde.