Delta olie

Delta Oil


Delta Oil er en olie producent, der dække behov indenfor mange forskellige brancher, men ikke mindst cykelolie er et vigtigt produkt. Delta Oil Syd har sit omdrejningspunkt i Sønderjylland, hvor cykelolien produceres.


God smøring til bevægelige dele


Når man driver en cykel frem er der nogle grundlæggende modstande der skal overvindes – en af disse er friktion mellem de bevægelige dele. Jo mere friktion der er, f.eks. mellem tandhjul og kæde, jo mere kraft skal der lægges i pedalerne for at komme frem. Med en god olie, som Delta Bike Oil nedsætter man friktionen i alle de bevægelige dele, således de glider nemmere og dermed ikke skaber lige så meget modstand. Ydermere har den sænkede friktion også en betydning for levetiden, der forøges drastisk med en lavere friktion, da man ikke slider på delene i samme grad.


Undgå rust og snavs med en god olie


Elementer som kæde og kabler er ofte meget udsatte for skidt og vand under kørsel. Dette er med til at slide på kæden og skylle smørelsen væk fra kæden, hvilket kan betyde at kæden begynder at ruste. Dette er hårdt for kæden og forkorte dens levetid og funktion drastisk. Det er derfor vigtigt at man jævnligt smører kæden med en god olie. En olie som Delta Bike Oil går ind og fortrænger vand fra kæden, hvilket minimere rustrisikoen, samtidig med at olien kan mindske ophobning af skidt og sand i kæden, hvilket også er en alvorlig slidfaktor.


Forkæl dig selv og din cykel


Med en velholdt og velsmurt cykel oplever man altså langt den bedste cykeloplevelse, da man kører hurtigere, mere ubesværet og samtidig forlænger cyklens og reservedelenes levetid og derfor sparer penge på den lange bane, ved at anvende en god olie. En god olie kan med fordel bruges i forbindelse med en god degreaser og rengøring af cyklen, således man får fjernet alt skidt og snavs, og kan give cyklen den bedst mulige smøring efterfølgende.


Vil du høre mere om, hvordan du bedst tager hånd om din cykel, så slå endelig et smut omkring shoppen i Børkop, hvor vores gode mekanikere ved alt, hvad der er værd at vide om cykelvedligeholdelse.