Continental

Tilbud
Tilbud

CONTINENTAL GRAND PRIX 5000 BRUNE SIDER

Vejl. pris: 499,00 DKK 349,00 DKK

Tilbud

Continental Tempo II

Vejl. pris: 749,00 DKK 869,00 DKK

Tilbud

Contonental Terra Trail 700x40 Sort/Creme

Vejl. pris: 399,00 DKK 299,00 DKK

Tilbud
Tilbud

Continental GP 5000

Vejl. pris: 399,00 DKK 315,00 DKK

Tilbud

Continental GP 5000 Tubeless Ready

Vejl. pris: 479,00 DKK 375,00 DKK

Continental cykeldæk

Continental er en tysk dæk-gigant, som er grundlagt i Hannover i 1871. Continental producerer dæk til mange formål og endda også til forskellige formål inden for cykling.  Udover dæk til både cykling, bilindustrien og tungvognstransport, producerer koncernen også elektroniske stabiliseringsprogrammer og bremsesystemer til auto branchen.


Continental Grand Prix - elsket cykeldæk

Continental Grand Prix 4000S-II - ja, så ved næsten alle, hvad der tales om - De berømte cykeldæk fra tyske Continental, der er blevet kåret til testvinder ved flere lejligheder i bl.a. Tour-Magazine.

Grand Prix 4000-II serien har vundet test på test gennem de seneste år og dækket har da også rigtigt mange fans verden over - ligegyldigt om det gælder cykelrace eller motionscykling. Dækseriens popularitet skyldes ikke mindst dets all-round egenskaber i forhold til rullemodstand, vægt, sikkerhed og komfort. Det er et foretrukket dæk verden over og det er et dæk med mange af de kvaliteter, der foretrækkes uanset om det er motion eller race der er dit udgangspunkt. Prøv kombinationen 23-25 for/bag eller 25/28 og mærk hvad det gør ved din komfort – jo det er mærkbart.


4-season dæk

Ønsker du forbedret punkteringsbeskyttelse og bedre grip i vådt føre, så prøv Grand Prix 4000 4-season, der også et rigtig godt dæk i de barske forhold og evt. som vinterdæk med et indlæg, vil denne model være et endog rigtig godt alternativ til de mere tungere mærker i ”vinterklassen”. Dette dæk er også et perfekt dæk til det tidlige forår eller det sene efterår.

 

Lukkede ringe? - Continental har dækket til dig. 

Kører du med lukkede ringe – så er det Continental Competition eller Sprinter Gatorskin du skal have fat i.


Uanset hvilken type dæk du har brug for - sommer eller vinter - så finder du det hos BCBikeshop. Du er også altid velkommen til at kontakte os omkring Continental cykeldæk eller andre dæktyper