Bkool

Bkool hometrainer

Firmaet BKOOL har inden for de sidste par år vundet en stor del af hometrainer-markedet, hvilket de har gjort ved blot to modeller – BKOOL Smart Pro, Smart pro 2, Smart Air og BKOOL One.

BKOOL har udmærket sig ved at tilbyde en god hometrainer med mulighed for at tilpasse belastningen meget specifikt, og som samtidig giver dig muligheden for at deltage i løb/træningssimuleringer via en online tjeneste – det hele til relativt billige penge.


Kør online mod vennerne

BKOOL tilbyder, som mange andre producenter, muligheden for en online træningstjeneste. BKOOL Simulator er firmaets bud på, hvordan en onlinesimulering skal fungere. Tjenesten indeholder et væld af muligheder og kræver blot en hjemmetræner og en PC med en ANT+ forbindelse. Her opretter man sig selv som bruger på tjenesten, hvorefter en verden af ruter, ligaer, 3D-landskaber, live-videoer og kørsel på velodrom åbner op for brugeren. Tjenesten fungerer ved et medlemskab, der kan til- og afmeldes alt afhængig af, hvor meget man bruger det. Tjenesten koster 8€ - eller 60 kr. – pr. måned.


Bkool Smart Pro

Bkool Smart Pro er topmodellen af deres hometrainers. Denne hjemmetræner kan producere en modstand svarende til 1200 W og simulerer dermed stigningsprocenter op imod 20 % - Denne modstand skal nok give de fleste sved på panden. Modstanden i rullen styres ved en magnetisk bremsefunktion indbygget i træneren.
Træneren har en meget stabil opbygning, hvilket er afgørende for en god hjemmetræner. Opbygningen af hometraineren betyder ydermere, at den kan anvendes til både landevejscykler og MTB. Træneren er således ikke begrænset til blot én hjulstørrelse, men kan både køre de store 29” hjul, samt de mindre landevejsstørrelser. Dette er muligt, da man ikke spænder rullen op imod dækket, men derimod holder dækket ned mod en fast rulle via vægten fra cykel og rytter.


Tilbehør til BKOOL-hometrainer

BKOOL er et firma der fokuserer udelukkende på at fremstille hjemmetrænere - hvorfor de eneste andre produkter de tilbyder, er tilbehør til disse. Tilbehøret skal forbedre både træningskvaliteten og oplevelsen af træningen. Udvalget inden for tilbehør strækker sig over pulsbælter, stikaksler og forhjulsstøtter med mere.

Se alt tilbehøret til bl.a. BKOOL her. 


Der er også mange andre muligheder inden for hjemmetrænere / hometrainers - se dem her.

(© Børkopcykler 2016)