Bikefit - Bikefitting

Der er ingen produkter fra dette mærke.

BIKEFITTING / BIKEFIT

Hvis du skal købe en ny cykel eller du gerne vil sikre dig at du sidder optimalt på din nuværende er det en rigtig god ide at få foretaget et bikefit. 

Et bikefit kan hjælpe alle typer af ryttere til at køre hurtigere, længere og sidde mere behageligt på cyklen, fordi de kommer til at anvende musklerne på en mere effektiv måde. Du opnår dette ved at få justeret din cykel, så den passer bedre til den måde du er bygget på.

Små ting som styrposition og pedalrotation bliver endnu mere kritiske, jo længere tid du opholder dig på cyklen, eller ved hård intensitet. Der er mange årsager til, hvorfor vi alle kan få glæde af en personligt bikefitting / bikefit udført af en professionelt uddannet person.

Hos os møder du kun professionelt uddannet personale der udfører bikefit.

SPECIEL UDDANNELSE OG CERTIFICERING INDEN FOR BIKEFITTING / BIKEFIT AF CYKLER 

Ved at få et bikefit sikrer du dig, at du til enhver tid ikke bare får en tilfældig indstilling af din cykel. Du får kigget på blandt andet din benlængde, skævheder i bækkenet, muskelstyrke, samt dine fødder og såler som alle er faktorer, der kan gøre, at du ikke får den optimale oplevelse på din cykel - bliver disse ikke taget højde for kan det i værste fald føre til skader.

Der findes flere former for bikefit du kan få foretaget alt efter hvor omfattende det skal være. Du kan få udført alt fra et fuldt bikefit til justering af klamper - det kan også være smart at have en bikefitter inde over allerede inden du køber din nye cykel. Vores bikefitter er klar med gode råd og vejledning når du skal vælge netop den cykel du skal bruge mange timer på - har du for eksempel nogle problemstillinger i forhold til ryg eller knæ kan det være smart at tilpasse valget af cykel herefter, det kan vores bikefitter hjælpe med. Du kan med fordel få foretaget en indledende udmåling allerede inden du har valgt din nye cykel.


Bikefit ved Børkop CyklerFÅ INDSTILLET DIN CYKEL SÅ DEN PASSER 100% TIL DIG. 

 

Den rigtige position på cyklen, er altafgørende for at få det maksimale udbytte af den tid du bruger i sadlen. 


  • Har du problemer med at finde dig til rette på din cykel?  
  • Får du sovende fornemmelse I hænder, fødder eller når du sidder på din sadel?  
  • Døjer du med småskader som følge af cykling?  
  • Bliver du øm eller får du smerter omkring din lænd?  
  • Ønsker du at få mere performance ud af din cykling, eller forbygge skader?  
  • Er du I tvivl om hvordan du skal sidde/ indstille din cykel, samt hvordan din krop arbejder bedst muligt sammen med cyklen? 

 


Læs mere her