Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

ZEGHO G2 Interceptor Black PCS

2.623 kr. Oprindeligt: 3.279 kr. -20 %
Tilbudet udløber om:

Levering 5-7 hverdage. (Varen er på fjernlager)
Levering 5-7 hverdage.
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Assos

ZEGHO G2 Interceptor Sort

Som den lyseste model i vores opdaterede Zegho-linje udvider Interceptor Black Zegho G2 de funktionelle kvaliteter, der gjorde originalen til en cykelbar og bevarer den stil, der gjorde den til et ikon.

BAG PRODUKTET

Den originale Zegho lagde grundlaget for at forbedre den visuelle oplevelse for cyklister. G2 går videre, forfiner formen, tilføjer linsefarver (Interceptor Black afbildet her er den mørkeste model), og inkluderer tilpassede RX-løsninger – alt imens den leverer den visuelle klarhed og komfort, der definerede originalen. Med Carl Zeiss Vision Sunlens som en tilbagevendende partner puslede vi endda med objektivet; G2 Carl Zeiss V-TORIC er lettere og har en lavere profil, samtidig med at den bibeholder originalens dækning og uhindrede kantløse design. På trods af ændringerne udstyrer Zegho V2 stadig cyklister med 100 % UV-beskyttelse, der absorberer skadelig UV-A- og UV-B-stråling.


EAN:2220000113168

Andre har også købt