Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Unior Geardrop Opretter

949 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Unior

Unior Geardrop Opretter


UNIOR Geardrop Opretter er et specialiseret værktøj designet til præcist at realignere og justere baghjulsophæng, hvilket er afgørende for at opretholde optimal gearskiftning på din cykel. Dette værktøj er uundværligt for cykelværksteder, entusiaster og professionelle cyklister, der ønsker at sikre, at deres gear fungerer fejlfrit. Med evnen til at justere baghjulsophæng på cykler med hjulstørrelser fra 20" til 29"+, garanterer dette værktøj alsidighed og bred anvendelighed.

Hovedtræk:

  • Præcision i Justering: UNIOR Geardrop Opretter sikrer nøjagtig realinering af baghjulsophænget for at opretholde præcis og glat gearskiftning.
  • Bred Kompatibilitet: Designet til at arbejde med et bredt spektrum af hjulstørrelser, dette værktøj er ideelt for næsten enhver cykelkonfiguration.
  • Robust Konstruktion: Fremstillet med fokus på holdbarhed og præcision, sikrer dette værktøj langvarig brug og pålidelighed.
  • Direkte Skrueforbindelse: Skruer direkte ind i baghjulsophængets gevind, hvilket sikrer en stabil og sikker brug under justeringen.

Anvendelsesområder:

UNIOR Geardrop Opretter er velegnet til en række forskellige situationer, herunder:

  • Daglig vedligeholdelse og justering i professionelle cykelværksteder.
  • Nøjagtige justeringer for cykelentusiaster, der vedligeholder deres egen udstyr.
  • Essentiel del af værktøjssættet for cykelhold, der kræver hurtige og effektive justeringer under træning og konkurrencer.

Dette værktøj er en værdifuld investering for alle, der ønsker at opretholde deres cykels ydeevne og forlænge levetiden på deres gearkomponenter ved at sikre, at baghjulsophænget altid er korrekt justeret. Med UNIOR Geardrop Opretter kan du nemt og præcist sikre, at din cykel kører så effektivt som muligt.


EAN:3838909175874

MPN:617587

Andre har også købt