Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Hovedbeklædning

Viser 2 resultater
GripGrab Lightweight Sommer Cycling Cap Sort
160 kr.
200 kr.
1-3 hverdage
Tilbud
ASSOS Spring Fall Cap blackSeries
ASSOS Spring Fall Cap blackSeries
263 kr.
329 kr.
IKKE PÅ LAGER
Viser 2 resultater

Hovedbeklædning: Komfort under hele turen

Udover naturligvis cykelhjelmen findes der andre former for hovedbeklædning, som kan være en god ide at have, hvis du cykler meget året rundt. Specielt i de kolde måneder, hvor temperaturen oftest kommer langt ned, er der mange fordele ved at køre med hovedbeklædning. F.eks. kan det rette valg af hovedbeklædning være med til at give dig god komfort under hele cykelturen, uanset hvilke forhold du kører under. Hvilken hovedbeklædning, der passer bedst til dig og den pågældende cykeltur, er selvfølgelig forskellig. Hos Børkop Cykler har vi heldigvis et stort udvalg af hovedbeklædning, som dækker det meste af det, du kan komme ud for.

Den klassiske cykelkasket: God at køre med i kulde, varme og regn

Engang var det ikke et krav i løb og konkurrencer, at rytterne skulle bruge cykelhjelm. Derfor så man ofte ryttere, der blot cyklede med de ikoniske cykelkasketter. Kasketterne har dog langt fra udspillet deres rolle den dag i dag. Dette på trods af, at de måske ofte forsvinder lidt væk under cykelhjelmen. Der er dog mange fordele ved at køre med cykelkasket. F.eks. kan cykelkasketten fungere som god ekstra isolering omkring hovedet på de køligere dage, hvor en hue ikke er aktuel. Derudover kan den være god i regnvejr, da skyggen kan tage de værste sprøjt fra forankørende og den regn, der kommer oppefra. Dermed beskytter kasketten dit udsyn under kørsel i svære forhold og højner derved din sikkerhed. Kører man under varme forhold, kan kasketten opsamle sved, før dette løber ned og irriterer dine øjne.

Find den perfekte hovedbeklædning til cykling om vinteren og om sommeren

Når man kører om vinteren, er det vigtigt, at man holder sit hoved varmt. Dette kan man f.eks. gøre med en hjelmhue, som er lavet til at kunne passe ind under cykelhjelmen. Hjelmhuen er syet i en facon, så du undgår unødvendige folder og krøller under hjelmen. Hjelmhuen er dermed med til at beskytte og varme dine øre og toppen af dit hoved. Hjelmhuen er dermed en glimrende løsning til de dage, hvor temperaturen ikke er helt i bund, og selve ansigtet derfor ikke behøver yderligere beskyttelse. Er det koldere, kan det dog være en idé at anvende en hue, der beskytter hele ansigtet og halsen under kørsel. Kører du derimod om sommeren, hvor det varm, kan det være en god ide at køre med bandana. Bandanaen er perfekt til at holde sveden ude af øjnene og beskytte hovedet mod varme sol. En bandana er lavet af UV-beskyttende stof og kan fås i en række smarte farver og designs.

Hos Børkop Cykler har vi et stort udvalg af hovedbeklædning fra kendte fra kendte brands som

Hos Børkop Cykler sætter vi altid kunden i centrum, og vi altid klar til at give dig den bedst mulige service og betjening. Dette gælder uanset, om du handler med os gennem vores online webshop eller vores fysiske butik i Børkop. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 75867228 eller mail: info@boerkopcykler.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.