Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

Crankbrothers Pedal Mallet E Black

999 kr. Oprindeligt: 1.299 kr. -23 %
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Crankbrothers

CRANKBROTHERS Pedal Mallet E Sort


CRANKBROTHERS Mallet E i en helt sort udgave er specielt designet til Enduro-ryttere, der kræver en pedal, der kombinerer uovertruffen ydeevne med et strømlinet, stilfuldt design. Disse højtydende MTB-klikpedaler er skabt til at imødekomme de krævende behov fra Enduro-kørsel, hvor pålidelighed, kontrol og holdbarhed er afgørende.

Pedalkroppen er fremstillet af 6061-T6 aluminium, et materiale valgt for sin fremragende styrke-til-vægt-ratio. Dette sikrer, at Mallet E pedalerne kan modstå de hårde udfordringer, som Enduro-terræn præsenterer, samtidig med at de opretholder en letvægtsprofil for at optimere cyklistens effektivitet.

Vingerne er lavet af 17-4PH rustfrit stål, kendt for sin høje styrke og korrosionsbestandighed. Denne kvalitet sikrer langvarig ydeevne og pålidelighed, hvilket er essentielt for pedaler, der udsættes for ekstreme forhold og hyppig brug.

Spindlen er fremstillet af smedet scm 435 chromoly stål, hvilket yderligere styrker pedalens overordnede konstruktion og holdbarhed. Med en samlet vægt på 419 g for sættet, er Mallet E pedalerne designet til at være effektive uden at tynge cyklen ned.

Den helt sorte farve tilføjer et kraftfuldt og professionelt look, der vil komplementere enhver Enduro-cykel, og som understreger CRANKBROTHERS' engagement i både funktionalitet og design.

Vigtigste specifikationer:

  • Krop: 6061-T6 aluminium for optimal letvægt og holdbarhed
  • Vinge: 17-4PH rustfrit stål for styrke og korrosionsbestandighed
  • Spindel: Smedet scm 435 chromoly stål for langvarig holdbarhed
  • Farve: Sort/sort
  • Vægt: 419 g (sættet)
  • Pedaltype: MTB click
  • Anvendelse: Enduro

CRANKBROTHERS Mallet E Black/Black pedalerne er det ideelle valg for Enduro-ryttere, der søger en højtydende pedal, der kan levere både i konkurrencer og på eventyrlige stier. Med deres avancerede design, pålidelige konstruktion og stilfulde udseende, er disse pedaler klar til at understøtte din passion for cykling på alle typer af terræn.


EAN:641300159908

Andre har også købt