Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CeramicSpeed Titan Pulleyhjul 11T Shimano Coated

3.199 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Ceramicspeed

CeramicSpeed Pulleyhjul Coated Titan - SHIMANO 11s

 
Optimer ydeevnen på din 11-speed Shimano bagskifter med dette pulleyhjul fra CeramicSpeed, som reducerer friktionen og forlænger lejernes levetid. CeramicSpeed Pulleyhjul Coated Titan er designet til at mindske modstanden, hvilket øger den kraft, der overføres til baghjulet.
 
Dette titanium pulleyhjul til Shimano 11s kommer med CeramicSpeed coated lejer og tilføjer en ekstra dimension til produktets ydeevne. Pulleyhjulene er samtidig designet i let og stærkt bearbejdet titanium og tilbyder tre gange så lang levetid som aluminiumspulleyhjulene. De er kompatible med alle 11-speed Shimano bagskiftere.
 
Der er både et øvre og et nedre pulleyhjul i sættet. De er markeret i overensstemmelse hermed og har også retningspile. Pulleyhjulene er kompatible med alle Shimano 11-speed bagskiftere både mekaniske og elektroniske. Sættene leveres med CeramicSpeed olie til pulleyhjul i en 15 ml. flaske. Lejerne kommer foroliede.
 
Kassen indeholder følgende: 2 stk. 11-tands pulleyhjul, 4 stk. spacere, 1 stk. CeramicSpeed pulleyhjul olie (15 ml. flaske) og 1 stk. klistermærkeark.

EAN:5711050004522

Andre har også købt