Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

CeramicSpeed OSPW X Sram force/rival

3.939 kr.
2-4 hverdage (Varen er på fjernlager)
2-4 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Ceramicspeed

CeramicSpeed OSPW Black - SRAM Rival & Force 1 Type 3


Dette pulleyhjulsystem fra CeramicSpeed til SRAM 1x kommer med 14-tands (øvre) og 18-tands (nedre) pulleyhjul. Det findes i en standard version (fire års garanti) og en coated version (livtidsgaranti). Dette er standard versionen. CeramicSpeed OPSW Black er med til at sikre dig en holdbar og solid kædefastholdelse. 

CeramicSpeed OPSW Black er udstyret med en specialdesignet, stærk kulfiber cage, som både giver lang holdbarhed og næsten ingenting vejer. Cagen design giver dig mulighed for at vælge mellem to fjederspændingsindstillinger, som hjælper dig med at tilpasse ydeevnen og reducere kædemodstanden.

Vi anbefaler en indledende opsætning i den lavere fjederspænding. Dette er med til at sørge for, at koblingsmekanismen er fuldt funktionsdygtig til kædefastholdelse. I tilfælde af at den lave fjederspænding ikke giver tilstrækkelig skiftkvalitet på meget ujævne veje, kan du øge den til den høje fjederspænding, som svarer til fabriksindstillingerne.

Takket være de indvendige CeramicSpeed lejer vil dette produkt have en 3-5 gange længere levetid sammenlignet med andrer lejer. CeramicSpeed OSPW X-systemet til SRAM 1x er blevet testet og giver 30-40 % mindre friktion end konventionelle systemer. CeramicSpeed OPSW Black er udviklet og produceret i Danmark.

Specifikationer 


Vægt:
152 gram
Farve: Black
Materiale: Aluminium
Kassen indeholder: 1 stk. CeramicSpeed komplet 14-tands / 18-tands OSPW X-system til SRAM, 1 stk. CeramicSpeed pulleyhjulolie (15 ml. dråbeflaske) og 1 stk. klistermærkeark.


EAN:5711050052578

Andre har også købt