Gratis pakkeshop v. 299,- minus cykler
30 dages fuld returret
Cyklen leveres samlet og klar
E-mærket certificeret
Fremragende anmeldelser

SHIMANO Monteringsadapter til skivebremse SM-DBADT P/P

83 kr.
Levering Cirka 8-12 hverdage (Varen er på fjernlager)
Levering Cirka 8-12 hverdage
(Varen er på fjernlager)

Forespørgsel

Send din forespørgsel omkring produktet, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Husk at udfyld din e-mail adresse, da vi ellers ikke kan kontakte dig.

Hjælp os med at forhindre spam ved at sætte flueben ved "Jeg er ikke en robot".
Shimano

SHIMANO Monteringsadapter til skivebremse SM-DBADT P/P


SHIMANO Monteringsadapter til Skivebremse SM-DBADT P/P er en essentiel del til cyklister, der ønsker at opgradere eller vedligeholde deres skivebremser. Med varenummeret ISMMAF203PPA og EAN koden 4524667108115 er denne adapter designet til at sikre en pålidelig og sikker montering af skivebremsen til cyklens ramme eller forgaffel.

Denne adapter er kompatibel med en rotorstørrelse på 203 mm, hvilket er ideelt for cykler, der kræver ekstra bremsekraft, som f.eks. mountainbikes eller tungere cykler. SHIMANO er kendt for deres kvalitetsprodukter, og denne adapter er ingen undtagelse. Den er fremstillet til at modstå de kræfter og belastninger, der opstår under bremseprocessen, hvilket sikrer en lang levetid og pålidelighed.

Adapteren er designet til at passe til kalibre og steltyper med P/P (Post Mount til Post Mount) konfiguration. Dette gør den alsidig og egnet til en bred vifte af cykelmodeller.

Produktet leveres individuelt pakket, hvilket sikrer, at det ankommer i perfekt stand. Dette er en vigtig detalje, da præcision og pasform er afgørende for monteringsadapterens ydeevne og sikkerhed.

Vigtigste specifikationer:

  • Varenr.: ISMMAF203PPA
  • EAN kode: 4524667108115
  • UPC kode: 689228108110
  • Kompatibel rotorstørrelse: 203 mm
  • Kaliber / steltype: P/P (Post Mount til Post Mount)
  • Emballagetype: Individuelt pakket

EAN:4524667108115

Andre har også købt